Tanınmamak için bıyıklarını kesti, 2 gün kaçabildi

   Aydın’daki bir birahanede, kendisini gürültü yapmaması için uyardığı gerekçesiyle tartıştığı 47 yaşındaki Birol Bayram’ı göğsünden bıçaklayıp ölümüne neden olan ve kaçan 53 yaşındaki H.A., polis tarafından cinayetten iki gün sonra yakalandı. H.A.’nın olaydan sonra tanınmamak için bıyıklarını kestiği ortaya çıktı. Güzelhisar Mahallesi Kıbrıs Caddesi Numara 63’te bulunan birahanede geçen salı günü meydana gelen olayda, Aydın’da sıhhi tesisatçılık yapan Birol Bayram, gürültü yapınca kendisini uyaran diğer müşterilerden H.A. ile tartıştı. Bunun üzerine de Bayram ile H.A. arasında kavga çıktı.

   Kavga sırasında Bayram, H.A. tarafından göğsünden bıçaklandı. Kavganın ardından birahaneden çıkan Bayram, bir anda yere yığıldı. Göğsünden bıçaklandığı belirlenen, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan evli ve 2 çocuk babası Bayram müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bayram’ın son anları ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

TANINMAMAK İÇİN BIYIKLARINI KESMİŞ

   Olayın ardından kaçan H.A.’yı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatan polis, günlük işlerde çalışan H.A.’nın irtibata geçebileceği kişileri saptadı. Polis, 2 günlük çalışmanın ardından H.A.’nın Kuşadası İlçesi Davutlar Beldesi’nde bir arkadaşının yanında olduğunu tespit etti. Harekete geçen polis ekipleri, şüpheliyi dün saat 22.00 sıralarında saklandığı arkadaşının evine yapılan operasyonla yakaladı. H.A.’nın tanınmamak için bıyıklarını kestiği ortaya çıktı.