Uşak Üniversitesi öğrenci alacak

Uşak Üniversitesi, Adalet Meslek Yüksekokulu'na 2013-2014 öğretim yılında öğrenci alabilmek için akademik ve idari kadrosunu oluşturmaya başladı.

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Hatipoğlu, Adalet Meslek Yüksekokulu’na Müdür olarak atandı. Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Adalet Meslek Yüksekokulu’nun hukuk fakültesinin ayak sesi olduğunu kaydetti. Prof. Dr. Çelik, şöyle dedi:

"Adalet ve Sosyal Güvenlik Bölümü’nün yer alacağı Adalet Meslek Yüksekokulu’nun akademik ve idari kadrosunu oluşturmaya başladık. Yüksek LYS puanlarıyla öğrenci alan Adalet Meslek Yüksekokulları kamu ve özel sektöre nitelikli ara elaman yetiştirmektedir. Hukuk Fakültesi’nin alt yapısını oluşturacak olan Adalet Meslek Yüksekokulu, Uşak ve Uşak Üniversitesi için önemli bir kazanımdır. Adalet Meslek Yüksekokulu’na müdür olarak atanan Yrd. Doç. Dr. Mehmet Hatipoğlu’na başarılar diliyorum.

Uşak Üniversitesi yönetimi olarak genç ve dinamik kadrolara yönetimin çeşitli kademelerinde görev vermeye devam edeceğiz" dedi. Adalet Meslek Yüksekokulu’na müdür olarak atanan Yrd. Doç. Dr. Mehmet Hatipoğlu, Rektör Çelik’i makamında ziyaret edip görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını dile getirdi.

Yrd. Doç. Dr. Hatipoğlu, "Adalet Meslek Yüksekokulu’nda nitelikli bireyler yetiştirebilmek için var gücümüzle canla başla çalışacağız. Adalet Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrenciler mahkemelerin yazı işleri müdürlüğü, icra memurluğu, katiplik birimlerinde ve infaz kurumlarında görev yapabilecekleri gibi, resmi veya özel bankalarda, çeşitli kamu ve iktisadi kuruluşlarında, özel iktisadi işletmelerde de iş imkanına sahip olacaklar" diye konuştu.