Olcay: Tüm kupaları istiyoruz

Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Olcay Şahan, bu sene bütün kupaları kaldırmak istediklerini söyledi. Beşiktaş’ın başarılı futbolcularından Olcay Şahan ve yeni transfer Ömer Şişmanoğlu, Almanya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Takıma takviyeler yapıldığını ve bu sene tüm kupaları istediklerini söyleyen Olcay Şahan, "Kamp iyi geçiyor. Her geçen gün antrenmanlar ağırlaşıyor. Bu sezon bizim için çok önemli, takıma takviyeler yapılıyor ve biz bu sene tüm kupaları istiyoruz. Bu sezonu geçen sezon gibi geçirmek sağlıklı olmak istiyorum. Allah bizi nazardan korusun. Geçen sezon 11 gol attım ben bunun 12-13 olması lazım diye düşünüyorum. Geçen sezon pek alternatifimiz yoktu, Ömer’in gelmesi bu açıdan çok iyi oldu. Bilic ile ilk haftamız, hocamız bizimle çok konuşuyor. Taktiksel olarak çok çalışıyoruz. Bize bireysel hatalarımızı gösteriyor. Bu sezon da formayı kapmak istiyorum ve bunun için çok çalışıyorum. Gökhan Töre’yi 8 yaşından beri tanıyorum. Almanya’da aynı kulüpte oynadık. Çok yetenekli bir futbolcu olarak gösteriliyordu. Bazı şanssızlıklar geçirdi. Burada iyi olacağına inanıyorum” dedi.

"RÜYADA GİBİYİM"

Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğunu ve kendisini rüyada gibi hissetiğini söyleyen yeni transfer Ömer Şişmanoğlu ise, "Beşiktaş’a geldiğim için çok mutluyum. Dün takıma katıldım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Rüyada gibiyim. Sanırım yavaş yavaş kendime geleceğim. Ben 1.5 sene önce Kayseri’de PAF takımda oynuyordum. Kimse benim böyle büyük bir takıma geleceğimi tahmin edemezdi, hatta ben bile tahmin edemezdim. İstek ve çalışma ile hayaller gerçekleşiyor. Sıradan bir oyuncu olmak istemiyorum. Formayı almak ve ilk 11’de oynamak benim hedefim. Beni Kayseri PAF takımından alıp şans veren Mehmet hocaya teşekkür etmem lazım. Özgüvenim yoktu o zaman, benim önümde olan oyunculardan çok şey öğrendim. Çok istekliydim ve her zaman gol atmak istiyordum. 5 dakika bile oynasam hep pozitif düşünüp gol atmaya çalışıyorum. Ne zaman oyuna girsem her dakikayı %100 ile oynamaya çalışıyorum” diye konuştu.