Hastane önünde arbede!

 

Kadir ÖZEN/(DHA-  İzmir Alsancak'ta iki grup arasında çıkan kavgada yaralanan arkadaşlarını ziyaret etmek için hastaneye giden Aytaç Aşçı’yı burada dövüp yaraladığı ileri sürülen iki kişi yakalandı.
 Şüphelilerin de yaralıları ziyaret için hastaneye gittiği, burada husumetli oldukları Aşçı ile karşılaşınca kavganın çıktığı ileri sürüldü. Aşçı’nın eskiden, olayla ilgili yakalanan işletmeci B.Ö.’nün işyerinde bodyguardlık yaptığı ortaya çıktı.
Olay, Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde geçen Perşembe günü saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Uğur Bakır, Levent Bakır, Emrah Şahbaz ve Mehmet Akdağ, kimliği belirsiz kişilerle yaşadıkları tartışma ardından tabancayla yaralandı. Tedavi altına  alınan yaralıları ziyaret etmek isteyen Aytaç Aşçı, Tepecik Eğitim Hastanesi’ne gitti. 
Ameliyathane önünde bekleyen Aşçı, yine ziyaret için hastaneye gelen aralarında husumet bulunan 30 yaşındaki Bülent Öge ve arkadaşı, 22 yaşındaki Ali Eşref Başaran ile karşılaştı. İlk yaralama olayıyla ilgisi bulunmayan Öge ve Başaran ile tartışan Aşçı darba uğradı ve kurşun yağmuruna tutuldu. Bacağına isabet eden 4 kurşunla yaralanan Aşçı, tedaviye alındı. Hastaneden ayrılan iki şüpheli kaçtı.
Cinayet Büro dedektifleri ekipleri, ilk yaralama olayını yapan kişilerin isimlerini belirlediklerini ancak şüphelilerin henüz yakalanamadığını belirtti. Ameliyathanedeki yaralamayla ilgili başlatılan çalışma ise sonuç verdi. Şüphelilerinin peşine düşen polis, zanlıları dün gece Bayraklı’da bir kahvehanede otururken yakaladı. Gözaltına alınan Bülent Öge ile arkadaşı Ali Eşref Başaran, Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Öge'nin  ilk ifadesinde, işletmeci olduğunu, Aytaç Aşçı’nın yanında çalıştığını, ilerleyen zamanlarda aralarının bozulduğunu, olay günü yaralı arkadaşını ziyaret için hastaneye gittiğinde kendiyle tesadüfen karşılaştığını çıkan tartışmada olayın gerçekleştiğini söylediği belirtildi.
Aytaç Aşçı’yı burada tartaklayıp, yaralayan Bülent Öge ile arkadaşı Ali Eşref Başaran, işlemlerin adından adliyeye sevkedildi. Öge’nin işlettiği eğlence mekanında bodyguardlık yapan Aşçı’nın kendisine karşı hareketlerinin değişmesiyle tartıştıklarını ve ondan sonra da husumet yaşadıklarını, hastanede de tesadüfen karşılaşınca olayın yaşandığını söylediği ifade edildi.

Kadir ÖZEN/(DHA-  İzmir Alsancak'ta iki grup arasında çıkan kavgada yaralanan arkadaşlarını ziyaret etmek için hastaneye giden Aytaç Aşçı’yı burada dövüp yaraladığı ileri sürülen iki kişi yakalandı. Şüphelilerin de yaralıları ziyaret için hastaneye gittiği, burada husumetli oldukları Aşçı ile karşılaşınca kavganın çıktığı ileri sürüldü. Aşçı’nın eskiden, olayla ilgili yakalanan işletmeci B.Ö.’nün işyerinde bodyguardlık yaptığı ortaya çıktı.
Olay, Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde geçen Perşembe günü saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Uğur Bakır, Levent Bakır, Emrah Şahbaz ve Mehmet Akdağ, kimliği belirsiz kişilerle yaşadıkları tartışma ardından tabancayla yaralandı. Tedavi altına  alınan yaralıları ziyaret etmek isteyen Aytaç Aşçı, Tepecik Eğitim Hastanesi’ne gitti. Ameliyathane önünde bekleyen Aşçı, yine ziyaret için hastaneye gelen aralarında husumet bulunan 30 yaşındaki Bülent Öge ve arkadaşı, 22 yaşındaki Ali Eşref Başaran ile karşılaştı. İlk yaralama olayıyla ilgisi bulunmayan Öge ve Başaran ile tartışan Aşçı darba uğradı ve kurşun yağmuruna tutuldu. Bacağına isabet eden 4 kurşunla yaralanan Aşçı, tedaviye alındı. Hastaneden ayrılan iki şüpheli kaçtı.


Cinayet Büro dedektifleri ekipleri, ilk yaralama olayını yapan kişilerin isimlerini belirlediklerini ancak şüphelilerin henüz yakalanamadığını belirtti. Ameliyathanedeki yaralamayla ilgili başlatılan çalışma ise sonuç verdi. Şüphelilerinin peşine düşen polis, zanlıları dün gece Bayraklı’da bir kahvehanede otururken yakaladı. Gözaltına alınan Bülent Öge ile arkadaşı Ali Eşref Başaran, Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Öge'nin  ilk ifadesinde, işletmeci olduğunu, Aytaç Aşçı’nın yanında çalıştığını, ilerleyen zamanlarda aralarının bozulduğunu, olay günü yaralı arkadaşını ziyaret için hastaneye gittiğinde kendiyle tesadüfen karşılaştığını çıkan tartışmada olayın gerçekleştiğini söylediği belirtildi.Aytaç Aşçı’yı burada tartaklayıp, yaralayan Bülent Öge ile arkadaşı Ali Eşref Başaran, işlemlerin adından adliyeye sevkedildi. Öge’nin işlettiği eğlence mekanında bodyguardlık yapan Aşçı’nın kendisine karşı hareketlerinin değişmesiyle tartıştıklarını ve ondan sonra da husumet yaşadıklarını, hastanede de tesadüfen karşılaşınca olayın yaşandığını söylediği ifade edildi.