Muğla'da tehlikeli gerginlik

   Muğla'da bir mahallede henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma iki grup arasında kavgaya dönüştü.

Merkeze Düğerek Mahallesi'nde doğu bölgesinden göç eden ailelerin mensupları ile bir grup mahalleli arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma büyüdü, mahalle kavgasına döndü.

İki grup birbirine bira şişeleri ve taş atmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine çevik kuvvet ile polis ekipleri geldi. Güvenlik güçleri, megofonla anons yaparak tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

   Tarafların sayısı giderek artarken, kalabalıktan havaya pompalı tüfekle iki el ateş edildi. Bunun üzerine polis her iki gruba müdahalede bulundu.

AK Parti Muğla İl Yönetim üyesi Ramazan Pökün ile polisin çabaları sonucu taraflar sakinleştirilebildi. Göç eden ailelere mensup yaklaşık 50 kişi önlem amaçlı mahalleden çıkartılarak Emniyet'e götürüldü.

Havaya ateş edilen eve giren polis, aramalar sonucu kullanılan pompalı tüfeği buldu, el koydu. Olay yerine gelen ve şüpheli görülen bir otomobilde yapılan aramada ise bagajında çok sayıda sopa ele geçirildi. Olayla ilgili yaralanan kimsenin bulunmadığı, gözaltı işleminin de uygulanmadığı bildirildi.