Pazar günü şampiyonluğu kutlamak istiyoruz

Ptt 1’inci lig ekibi Çaykur Rizespor’un tecrübeli futbolcusu Sercan Kaya, rakip Ankaragücü'nün hafife alınacak bir ekip olmadığını belirterek, "Pazar günü taraftarımızın önünde şampiyonluğumuzu kutlamak istiyoruz” dedi.

Sercan, ilk yarı 1461 Trabzon forması altında oynarken gördüğü 3 sarı kartın ardından devre arası geldiği Çaykur Rizespor’da geçen hafta 4’üncü sarı kartını görerek cezalı duruma düştüğü için Ankaragücü maçında forma giyemeyeceğini söyledi. Süper Lig'e çıkmak için gün saydıklarını ifade eden Sercan, şunları söyledi:

“Ligin ilk yarısından 3 sarı kartım vardı. Rizespor'a geldiğim günden itibaren oynadığımız tüm maçlarda kart görmemek için çok dikkat ediyordum. Şanlıurfaspor maçında talihsiz bir biçimde top elime çarptı. Pozisyonda yapacak bir şey yoktu. Sarı kart gördüm ve maçtan sonra çok üzüldüm. Ankaragücü maçında tribün de olsam da şampiyonluk sevincini yaşamak istiyorum."

"PAZAR GÜNÜ ŞAMPİYONLUĞU KUTLAMAK İSTİYORUZ"

Ligin son 3 maçına büyük bir avantajla girdiklerini belirten Sercan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Manisaspor'un 6 puan önündeyiz. Elbette bu iyi bir avantaj. Ancak puan olarak garantilemediğimiz sürece rakiplerimizin umutları devam edecek. Bizde Rizespor olarak hem bir an önce rakiplerimizin umutlarını bitirmek, hem de şampiyonluğu yaşamak adına Ankaragücü maçını kazanmak istiyoruz. Umarım işler istediğimiz gibi gider ve maçı kazanırız, pazar günü taraftarımızın önünde şampiyonluğumuzu kutlarız. Ancak futbol her sonuca açık bir oyun."

"SEZONUN EN ZOR MAÇI OLACAK"

Rakipleri Ankaragücü’nün son haftalarda taktiri hak eden işler yaptığını ifade eden Sercan, son olarak şunları söyledi:

"Ankaragücü maçı iki taraf açısından da çok zor geçecek. En iyi şekilde motive olmak zorundayız. Takım olarak yaptığımız toplantılarda sürekli bunu konuşuyoruz. Ankaragücü hiç bir şekilde hafife alınacak bir takım değil. Rakibimize büyük saygı duyuyoruz. Zor bir karşılaşma olacak. rakibimiz üst üste alığı sonuçlarla ligde kalmak için umutlandı.Bizim için sezonun en zor maçı olacak. Biz sahaya çıktığımızda işimize en iyi şekilde yapacağız. Zaten kendi sahamızda iyi oynuyoruz ve Ankaragücü maçını kazanacağımıza inanıyorum."