Ünal Aysal müjdeyi verdi

   Transfer konusunda konuşan Aysal, ön libero için 2 oyuncunun imzaya aşamasında olduğunu belirterek, “Önceliğimiz bu noktadır. Wellington ve Melo ile belli bir noktaya kadar gelinmiştir. Mütabakat vardır, teknik heyetimiz bu aradaki seçimi yapmaktadır.

   Onlar bu hafta için değerlendirmelerini yapıp seçim yaptıktan sonra bu oyunculardan bir tanesi ile imzayı atacağız. Şu anda top hocamızın elinde. Bu hafta sonuna kadar bu işi bitirmiş olacağımızı tahmin ediyoruz. Bir acelemiz ve eksiğimiz yok. Önemli olan doğru seçimi doğru zamanda yapabilmek” dedi.

TFF’YE ELEŞTİRİ

   Futbol Federasyonunun yabancı oyuncu sayısı kararını eleştiren Ünal Aysal, "Türk kulüplerinin yurtdışında temsili son derece zor, meşakkatli ve pahalı bir işlemdir. Biz kulüpler kendi renklerimizi ve ülkemizi dışarıda temsil etmeye çalışırken, özveriyle çalışıyoruz. Bizim amacımız önümüzün açılmasıydı. Açılmasaydı yeni manialar getirilmemesiydi. Ancak Türkiye Futbul Federasyonu önümüzü açma yerine yeni manialar getirdi. Galatasaray vaat ettiği tedbirleri alacaktır. Biraz zaman alabilir ama biz netice odaklıyız ve Galatasaray gerekli çalışmaları yapacaktır" diye konuştu.

"UEFA BİLİYOR"

Aysal, Galatasaray’ın Fenerbahçe aleyhine çalıştığı yönündeki haberlere ise, "Her şeyden önce bir dost tavsiyesinde bulundum. Daha evvel -TFF’de çalışan ve şimdi Galatasaray yönetiminde bulunan 2 arkadaşımızın Fenerbahçe aleyhine çalışmalar yaptığı yönündeki duyumlar var- dediler. -Bunu kullanmasınlar- dedim. UEFA bunu çok iyi biliyor ki; bu arkadaşlarımız Fenerbahçe aleyhine bir çalışma yapmadılar. Bunu savunmaya koymasınlar diye bir tavsiyeydi" şeklinde konuştu.