Manisaspor'da şok! Erginer gitti

Manisaspor'da sözleşme yenilemesine rağmen bir süredir transferler konusunda yönetimle anlaşmazlık içinde olan Reha Erginer'in sözleşmesi feshedildi.

Erginer, geçen sezon Play-Off’ta final oynayan kadrodan 6 oyuncu ayrılmasına karşın şu ana kadar sadece 1 transfer yapılmasına tepki göstererek yönetimi eleştirmişti. Nevşehir kampında genç teknik adamla bir araya gelen Başkan Emre Hasgör, sözleşmeyi feshettiklerini açıkladı.

Hasgör, "Kulübün mali yapısı ortada. Bu şartlarda biz ancak Manisaspor’u yaşatmaya çalışıyoruz. Ligde iddialı olacak bir kadro kurma şansımız yok. Bu gerçeği ortaya koyduk ve hocamızla yolları ayırdık" dedi. Mevcut kadroyla başarıyı yakalama şanslarının olmadığını dile getiren Reha Erginer ise "Geçen sezon final oynamış bir kadromuz bu sezon önemli ölçüde kan kaybederken, hiç transfer yapılmadı. Bu şartlarda devam edemezdim" diye konuştu. Başkan Emre Hasgör, altyapıdan üç antrenörün kampa gelerek yeni bir teknik direktör bulununcaya kadar çalışmalara nezaret edeceğini açıkladı.