Sakatlığı ciddi mi ?

   Fenerbahçe Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu, ameliyat olan tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül hakkında bugün gazetelerde çıkan haberlerle ilgili olarak FB TV’ye açıklamalarda bulundu.

“GÖKHAN’IN TEDAVİSİ PLANLANDIĞI GİBİ GİDİYOR”

   Geçtiğimiz sezon sonunda omuzundaki sakatlıktan dolayı ameliyat olan Gökhan Gönül’ün başarılı bir operasyon geçirdiğini söyleyen kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, “Gökhan’ın tedavisi planlanan şekilde devam ediyor. Operasyonu gerçekleştiren ekip ve bizler tarafından nasıl planlandıysa o şekilde süreç devam etmekte.

   İlk olarak çok fazla hareket etmemesi ve ön kapsülünün iyi olması gerekiyordu. Önümüzdeki günlerde bizlerle birlikte olacak ve bireysel antrenmanlara başlayacak. Ağustos ayının başında takımla birlikte olacak, Eylül ayının başında da maç yapabilecek düzeye gelecek” şeklinde konuştu.

“ÇIKAN HABERLER DOĞRU DEĞİLDİR”

   Sarı-lacivertli futbolcunun sağlık durumuna ilişkin medyada çıkan haberlere de değinen Kunduracıoğlu, “Bugün gazetelerde ‘Ameliyatı yanlış yapıldı’ şeklinde bir takım haberler gördük. Böyle bir şey söz konusu değil. Gökhan, çok başarılı bir ameliyat olmuştur.

   Sonraki rehabilitasyon sürecinde o günün şartlarına göre erken çıkmış olabilir ama bunun üzerine Benfica maçında ciddi bir şekilde aynı omzunun üzerine düşmesi, omzunu zedelenmesine yol açmıştır. Sezon içinde de yaşadığı ufak tefek sakatlıklar dolayısıyla da ameliyatı yapılmıştır. Hem ön arka hem de ön çapraz bağlarda geçen sezon bir sakatlık yaşamıştı. Bunun da rehabilitasyonu yapılıyor. Şimdi ise bireysel kuvvet antrenmanlarına geçiş yaptık. Başladığımız günden bu yana yoğun çalışıyoruz” diyerek Gökhan’ın başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirtti.

“HERHANGİ BİR SORUN YOK”

   Son olarak takımda herhangi bir sağlık sorununun olmadığına dikkat çeken Burak Kunduracıoğlu, “Takımın da sağlık kontrolleri yapıldı, gerekli testler yapıldı. Her şey gayet iyi, güzel bir çalışma temposu ve ortamı içerisinde hazırlanıyoruz” diye konuştu.