Travestinin katil zanlısı yakalandı

   Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla sabah 10.00 sularında katil zanlısı S.Ö., (22) Camiatik Mahallesi’ndeki evinde yakalandı. Çevredeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarından yola çıkan ekipler, 15 saat gibi kısa bir sürede olayı aydınlattı. Yapılan baskında ekiplerin, Dora Özer takma adlı H.U.Ö.’nün cep telefonu, dizüstü bilgisayarı, çantası gibi şahsi eşyalarını S.Ö.’nün evinde bulduğu öğrenildi.

  Yapılan ilk sorguda suçunu itiraf eden S.Ö. eve müşteri olarak gittiklerini, ilişki sonrası tartıştıklarını ve öldürdüğünü söylediği öğrenildi. S.Ö.’nün sorgusu tamamlandıktan sonra Kuşadası Adalet Sarayı’na götürülerek mahkemeye çıkarıldı. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan şahıs, Söke Cezaevi’ne sevk edildi.

ARKADAŞLARI TOPRAĞA VERDİ

   Bu arada, cinayetin zanlısı tutuklanırken, öldürülen travesti H.U.Ö. de toprağa verildi. İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisinin ardından şahsın cenazesi, ailesi gelmeyince arkadaşları tarafından teslim alınarak, Kuşadası’na getirildi. Kuşadası Hanım Camii’ndeki cenaze namazının ardından H.U.Ö., Adalızade Mezarlığı’na defnedildi.