Ehliyetini alamadı, Şube Müdürünü yumrukladı

İddiaya göre, bir fabrikada işçi olarak çalışan G.N’nin (23) bir süre önce İzmir’de ehliyetine el konuldu. Gereken bekleme süresinin sona ermesi üzerine G.N, aynı fabrikada çalışan arkadaşı ile birlikte ehliyetini almak üzere bugün öğle saatlerinde Manisa Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne geldi.

Şubede istenilen bir belge nedeniyle kadın polis memuru ile tartışan genç, diğer polis memurlarına da hakaret etti. Bunun üzerine odasından çıkan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Bilge Ünal genci yatıştırmaya çalışırken yumruklu saldırıya uğradı.

Polisler, G.N’yi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Şube Müdürü Ünal’a Manisa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından 3 günlük rapor verildiği öğrenildi. Gözaltına alınan G.N. ise, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, “Trafik Şube Müdürlüğü’nde vatandaşımızın hakareti sonucunda olumsuz bir durum yaşanmış. Vatandaşın işini gören görevli bir müdürümüze ve memurlarımıza böyle bir saldırının yapılması bizleri üzdü. Bu olay ferdi bir olay. Bu talihsiz olay ne polisi vatandaştan ne de vatandaşı polisten soğutmaz. Her zaman birbirimize destek olmaya, yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.