Manisaspor, Özdeş'te karar kıldı

    Bugün yapılan toplantıda Levent Eriş, Engin Korukır ve Kemal Özdeş isimleri üzerinde duran yönetim, Özdeş’te karar kıldıktan sonra Trabzon’da yaşayan genç teknik adamı Manisa’ya davet etti.

  Siyah-beyazlı ekibin Süper Lig’den düştüğü 2011-12 sezonunda 22 hafta görev yapan Özdeş’le anlaşma sağlandığı taktirde Nevşehir kampına giderek takımın başına geçecek. Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, "Yönetim kurulumuzun yaptığı toplantıda Kemal Özdeş ile anlaşılması kararlaştırıldı. Kendisini Manisa’ya davet ettik. Görüşme konusunda başkanımıza tam yetki verdik. Bir aksilik olmaz ve anlaşma sağlanırsa, kemal hoca yardımcıları ile birlikte yarın kampa dahil olacak. Takım da çalışmaları kaldığı noktadan devam edecek" dedi.

KEMAL ÖZDEŞ

  Manisa’da 1970 yılında doğan Kemal Özdeş Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nu 1994 yılında bitirdi. Bir süre öğretmenlik yapan Özdeş 1998’de Bergama Belediyespor’da antrenörlüğe başladı. Ersun Yanal ve Tevfik Lav’la da çalışan Özdeş, Gaziantepspor, Denizlispor, Siirtspor, Ankaragücü, Torku Konyaspor, Kayserispor, Trabzonspor, U19 Milli Takımı ve Manisaspor’da antrenör ve teknik sorumlu olarak görev yaptı.