Başörtülü hamile kadına saldırı iddiası

Antalya’da öğretmenlik yapan başörtülü hamile kadın Migros Alışveriş Merkezi karşısındaki durakta beklerken darp edildiğini iddiasıyla şikayetçi oldu.

Nezihe Şahin (30) işe gitmek için otobüs beklediği sırada kim olduğunu bilmediği bir kişinin kendisine önce sözmlü tacizde bulunduğunu sonra yumruk attığını anlattı. Şahin’in yardım çığlığının ardından bir taksi şoförü, darp eden kişinin gaspçı olduğunu zannederek arkasında koşarken, saldırganın taksi şoförüne de bıçakla saldırıda bulunduğu öğrenildi.

Çevredekilerin yardım ettiği kadın, polis merkezine giderek şikayette bulundu. Söz konusu kişinin başörtüsüne ve giyimine hakaret ettiğini söylenen Şahin, "Durakta otobüs bekliyordum. Tanımadığım şahıs ’böyle giyip sokağa çıkıyorsunuz’ diye küfürler etmeye başladı. Başörtüme saldırdı. Sonra bana küfür etti. ’Sen ne diyorsun’ dedim. Sonra vurmaya başladı. Karnımı korudum. Onlarca kez kafama vurdu. Yardım istedim, çığlık attım yardım edin diye. Etrafta kimse yoktu. Yaklaşan otobüsten inenler yardım etti. Ondan sonra yakalayın dedim, taksi peşinden koştu yakalamak için" dedi. Polis saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.