G.Saray ile oynamak çok heyecan verici

  Galatasaray’ın yarın hazırlık maçında karşılaşacağı Shrewsbury Town takımının menajeri Graham Turner, kulübünün resmi internet sitesine maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Shrewsbury Town kulübünün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada menajer Graham Turner, kadrosunda Drogba, Sneijder, Eboue gibi yıldızları bulunduran Galatasaray’a karşı oynayacakları için çok heyecanlı olduklarını belirtti.

“ONLARLA OYNADIĞIMIZ İÇİN AYRICALIKLIYIZ”

Galatasaray’ın kadrosuna baktıklarında iyi tanıdıkları isimler bulunduğunu söyleyen Turner, “Bizim için büyük bir maç. Kadrosundaki oyuncuların değeri 100 milyon Sterlin’in üzerinde. Avrupa futbolunda gerçek bir güç oldular. Onların stadımız Meadow’a gelmeleri bizim için çok büyük bir destek. İngiltere’nin üst düzey takımlarını A takımları ile birlikte buraya getiremiyorsunuz çünkü onlar yurtdışında çok fazla zaman harcıyorlar. Aynı şeyi Galatasaray için de destekliyorum. Onlar hazırlık kampı için bu ülkeye geldiler. Galatasaray’ın Emirates Cup turnuvası hazırlıklarının bir parçası olduğumuz ve onlarla oynadığımız için ayrıcalıklıyız. Güzel bir atmosfer olmalı ve sezon öncesi programı boyunca iyi bir desteğe sahip olmalıyız” diye konuştu.

“OYUNCULAR İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR MÜCADELE”

Bu maçın oyuncuları için büyük bir şans olduğunun altını çizen menajer Turner, “Fitnes, konsantrasyon ve top tutma yeteneğimiz için iyi bir test olacak çünkü topu onlardan almak ve onları durdurmayı denemek önemli bir şey. Büyük bir test ama hepsinden önemlisi de bir fitness testi ve buradaki fitness programımızın bir parçası. Oyuncular için çok büyük bir mücadele. Gidip bir şeyleri ispatlayacağız, onlara karşı bir şeyler yapacağız. Eğer bir gol atabilirsek, oyunun uzun bir bölümünde gol yemezsek, tüm bunlar sonucunda galibiyet gelebilir” ifadelerini kullandı.