LYS Birincilerine anahtar teslim araç

   2012-2013 eğitim öğretim yılı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) birincisi Zehra Betül Şen, başarı sırrını; “Hayatımı SBS üzerine odaklamadım. Sosyal aktivitelere de zaman ayırdım” dedi. Manisa Körfez Dershanesi öğrencilerinden Zehra Betül Şen, SBS başarısının ipini Türkiye birincisi olarak göğüsledi. Körfez Dershanesi sonuç değerlendirme toplantısında konuşan Şen; “Başarıyı elde ettiğim için çok mutluyum. Ben başarıyı tek başıma elde etmedim.

   Ailemin, dershane ve okul öğretmenlerimin benim başarımda çok büyük bir payı var. Onlara çok teşekkür ediyorum. Yıl içinde aşırı bir çalışmaya gitmedim. Hayatımı SBS üzerine odaklamadım. Düzenli ve planlı olarak çalıştım. Sosyal aktivitelere de zaman ayırdım. Ayrıca, sınavda sakindim heyecan yapmadım. İleride Manisa Şehzade Mehmet Fen Lisesi’ni tercih etmek istiyorum. Mimar olmak istiyorum” dedi.

LYS BİRİNCİLERİNE ANAHTAR TESLİM ARAÇ

   Körfez Yayınları Genel Müdürü Halit Dağcı da dershane olarak öğrencilerin başarılarını çeşitli hediyelerle taçlandıracaklarını belirtti. Dağcı; üç tane LYS birincileri olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Ödül yönetmeliğimize göre önceden vaat ettiğimiz öğrencilerimezi anahtar teslim araçlarını teslim edeceğiz. SBS birincilerine de 3’lü Aple seti, I-phone ve MC book vereceğiz. Körfez bir kez daha başarısını taçlandırdı. LYS’de üç Türkiye birincisi çıkararak perçinlemiş oldu. Zehra Betül Şen kızımız Türkiye birincisi olarak SBS’nin açıklamış olduğu en üstte ismi bulunan öğrencimiz. Türkiye dördüncüsü olan öğrencilerimiz de var. Ayrıca, 700 tam puan alarak büyük bir başarıya imza atmış oldular. Türkiye’de bu yıl 16 Türkiye birincisi çıktı. Sınavın zorluğundan kaynaklanan geçen yıllarda bu sayı biraz fazlaydı.”

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

   Manisa Körfez Dershanesi öğrencilerinden Zehra Betül Şen, Mesut Hüseyin Kandemir, Balıkesir Körfez Dershanesi öğrencisi Aleyna Elburz, İzmir Körfez Dershanesi öğrencilerinden Mustafa Kaan Ültemek ve Mehmet Akif Akgül.