Otomobil takla attı: 1 ölü 4 yaralı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde, 28 yaşındaki Oral Yeşilöz yönetimindeki otomobilin aşırı hız nedeniyle refüje çarpıp takla atması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi ağır yaralandı.

Ankara'dan Antalya'ya seyreden Oral Yeşilöz yönetimindeki 06 NU 634 plakalı otomobil, saat 12.00 sıralarında iddiaya göre aşırı hız nedeniyle Sandıklı- Antalya Karayolu Balık Beldesi Kavşağı'nda kontrolden çıktı. Refüje çarptıktan sonra takla atan otomobil, yaklaşık 50 metre sonra durdu.

Kazada sürücü Oral Yeşilöz ile otomobildeki 26 yaşındaki Sinan Gavcar, Ezgi Çam ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 erkek yolcu daha yaralandı.

Kurtarma ve sağlık ekiplerinin müdahale ettiği araçta sıkışan yaralılardan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi yaşamını yitirdi. Diğer yaralılardan Oral Yeşilöz, Sinan Gavcar ve Ezgi Çam Sandıklı Devlet Hastanesi'ne, kimliği belirlenemeyen diğer yaralı ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Yaşamını yitiren kişinin cesedi, incelemenin ardından Sandıklı Devlet Hastanesi morguna götürüldü.