Eski eş kurbanı Muazzez, son yolculuğuna uğurlandı

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde 9 yıl önce boşandığı eşi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen 32 yaşındaki Muazzez Mutlu, memleketi Aydın’ın Buharkent İlçesi’nde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Denizli'de 12 yaşındaki kızı ile yaşayan Muazzez Mutlu, 9 yıl önce boşandığı eski eşi 38 yaşındaki Çetin Işık'ın kendisini rahatsız etmesi üzerine, bir süre önce Bodrum'un Gümbet Mahallesi'ne taşındı.

Kızını Aydın’ın Buharkent İlçesi’ne bağlı Ortakçı Köyü’nde yaşayan annesi 53 yaşındaki Kübra İnceoğlu’nun yanına bırakan Muazzez Mutlu, iki hafta önce geldiği Bodrum’da bir içki firmasında pazarlamacı olarak iş bulup, çalışmaya başladı. Eski eşinin Bodrum'a taşındığını öğrenen Çetin Işık, kendisine ulaşıp konuşmak istediğini söyledi. Önceki gece saat 22.00 sıralarında Mutlu'nun Garahasan Caddesi’ndeki evine gelen 'şık, yeniden birlikte olma teklifinde bulundu. Teklifinin reddedilmesi üzerine çılgına dönen Işık, kolundan sürükleyerek yatak odasına götürdüğü Mutlu'yu soyarak darp etti. Ardından mutfaktan ekmek bıçağını alan Çetin Işık, eski eşi Mutlu'yu kalbine, göğsüne, karnına, boğazına ve cinsel organına sapladığı 30'a yakın bıçak darbesiyle öldürüp, polise teslim oldu. Adliyeye sevk edilen Işık tutuklandı.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Bir tekstil firmasını müdürü ile 4 aydır nişanlı olan ve 2 ay sonra evlenmek için hazırlık yaptığı öğrenilen Muazzez Mutlu’nun Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisinin ardından bugün yakınları tarafından teslim alınan cenazesi, ilk olarak memleketi Aydın’ın Buharkent İlçesi’ne bağlı Ortakçı Köyü’ndeki annesi Kübra İnceoğlu’nun evine getirildi. Cenaze evin önüne geldiğinde, Mutlu’nun kızı ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Burada helallik alınmasının ardından Mutlu’un bir süre omuzlarda taşınan cenazesi köy mezarlığna götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.