Aydınspor 1923'te imza şov

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923, Göztepe’den Kazım Sarı, Gaziantep BŞB’den Hakan Macit, Sefa Aksoy ve Samet Kumbaşı,Kastamomonuspor’dan Fırat Sağesen, Galatasaray’dan bonservisini aldığı Ahmet Kesim, Göztepe’den Özgür Uysal ve Isparta Emrespor’dan Fatih Kemikler ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantep BŞB’den Ömer Yalçın, İnegölsporlu Mümin Aysever ile Antalaysporlu Baran Yardımcı’nın önümüzdeki günlerde Aydın’a gelerek imza atacağı belirtildi. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Süha Bayırlı, teknik direktör Hüsnü Özkara, Sportif Direktör Ali Aydın ile yöneticiler Erdal Sakallı ve Tunç Erlaçin katıldı. Transferin büyük bölümünü bitirdiklerini ifade eden Aydınspor 1923 kulüp başkanı Süha Bayırlı, takıma yeni katılan oyuncularla birlikte güçlerine güç kattılakrını söyledi.

Hafta başına kadar Ömer Yalçın, Baran Yardımcı ve Mümin Aysever’in takıma katılacağını ifade eden Bayırlı, “Başarıyı yakalamak için bir kadro oluşturduk. Yönetim kurulu olarak kadrodan ümitliyiz. Hedefimiz ligi Aydın’a yakışan en iyi yerde tamamlamak. Bize destek olan başta Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Aydınspor 1923 teknik direktörü Hüsnü Özkara ise kişilik ve futbolcu kimliği olarak inandıkları oyuncuları transfer ettiklerini söyledi. Özkara şunları kaydetti: “Adaptasyon süresini en kısa sürede atlatmak istiyoruz. Oynayana, oynatana ve izleyene zevk veren bir ekip olmak istiyoruz.”