Manisaspor'da Kemal Özdeş dönemi

Manisaspor'da ikinci Kemal Özdeş dönemi başlıyor. Siyah beyazlı ekibi daha önce Süper Lig'de çalıştıran genç teknik adamın Reha Erginer'in yerine dümene geçti.

Manisaspor Başkanı Emre Hasgör’ün, Reha Erginer’den boşalan teknik direktörlük koltuğu için Kemal Özdeş ile yaptığı görüşme olumlu sonuçlandı. Özdeş, siyah-beyazlıların ikinci kez teknik direktörü oldu. Özdeş ile yeni bir sayfa açtıklarını belirten Başkan Hasgör, "Hocamıza güveniyoruz. Başarılı olması en büyük isteğimiz. PTT 1. Lig’de olumlu işler yapacağımızı düşünüyoruz. İyi ve genç bir ekibimiz var. Her iki tarafa da hayırlısı olsun" diye konuştu.

İkinci kez bu göreve geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Kemal Özdeş ise, "Manisaspor benim evim. İyi bir hazırlık kampı geçirip sezona iyi bir başlangıç yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha detaylı konuşma fırsatımız olacak. Şu an bir an önce takımla çalışmalara başlamamız gerekiyor. Kartepe kampında oyuncularla birbirimizi tanıma fırsatımız olacak" dedi.

43 yaşındaki Özdeş, 2011-12 sezonunda çalıştırdığı Manisaspor'un başında 22 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik elde ederek 26 puan toplamıştı.