Fenerbahçe Sow'suz...

Fenerbahçe Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi'ndeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde yaptığı ikinci etap çalışmalarını Sow'suz sürdürüyor.

Sarı lacivertliler, günü çift antrenmanla tamamladı. Tesislere gelen FB AŞ Başkanı Aziz Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Turhan Şahin antrenmanı izleyip, oyuncularla ve teknik heyetle sohbet etti. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 19.00'da başlayan ve ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilen çalışma 1 saat 30 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışması ile devam etti. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular, 6'ya 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra tam sahada 3 gruba ayrılan oyuncular 7'ye 7 hücum ve defans organizasyonları çalıştı. Ardından 2 gruba ayrılan futbolculardan bir grup kaleye geçerken, diğer grup ceza sahası dışından kaleye şut çekti. Bu çalışma dönüşümlü olarak gerçekleştirildi.

Antrenmanın ilk bölümde takımla birlikte çalışan Raul Meireles ile Bruno Alves, daha sonra takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Bu arada izinli olan Moussa Sow ve tedavisi süren Gökhan Gönül antrenmana katılmadı. Umreye giden Sow'un izninin 15 Temmuz'a kadar uzadığı öğrenildi. Aynı zamanda Senegal Milli Takımı'nda da izni o tarihte sona eren Sow, 15 Temmuz'da kampa katılacak.

Ayrıca Dirk Kuyt da 18 Temmuz'da oynanacak Van Bommel'in jübile maçı için kulüpten izin alarak Hollanda'ya gidecek. Kuyt, karşılaşmanın ardından tekrar kampa katılacak. 19 Temmuz'da Bolusporla oynanacak ilk hazırlık maçında görev alamayacak olan Kuyt, 21 Temmuz'daki Khazar Lankaran maçında forma giyebilecek.+