Alper Potuk: 'Rekabetten kaçsam..'

Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'dan transfer ettiği yıldız oyuncu Alper Potuk, Topuk Yaylası’nda gazetecilerin sorularını cevapladı.

26 numaralı formayı giymek istediğini söyleyen Potuk, "Rekabetten kaçsaydım Fenerbahçe’ye gelmezdim" dedi. Topuk Yaylası’nda 6. güne denge antrenmanıyla başlayan Fenerbahçe, sabah antrenmanına denge egzersizleri ile devam etti. Başkan Aziz Yıldırım’ın taraftarlarla biraraya geldi kampta, Alper Topuk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"TRANSFER DÖNEMİ BİR TERCİH YAPMAM GEREKİYORDU"

Transfer döneminde bir tercih yapması gerektiğini söyleyen Alper Potuk, ’’Şuan her şey çok güzel. Çok yorucu, çok iyi çalışıyoruz. Meyvelerini sezon içerisinde alacağız. Transfer döneminde bir tercih yapmam gerekiyordu. Fenerbahçe’yi seçtim. Şuan bu kararımın ne kadar doğru olduğunu daha iyi anlıyorum’’ dedi.

"26 NUMARALI FORMAYI GİYEBİLİRİM"

26 numaralı formayı giymek istediğini ifade eden genç oyuncu, ’’Rekabet başarıyı getirir, bizim takımımıza da bu çok iyi yansıyacak. İnşallah formayı alacağım. Rekabetten kaçsaydım Fenerbahçe’ye gelmezdim! 26 numaralı formayı giyebilirim. Kulubümüzün tesisleri muhteşem, her şey eksiksiz’’ dedi.