Keremcem ve Seda Güven saklanmadı

Bodrum sahillerinde kısa bir süre önce romantik halde görüntülenen şarkıcı Keremcem ve oyuncu Seda Güven birlikte eğlendi.

Avenue Bodrum AVM’de açılan Winston Cafe Bar’da Zeynep Casalini’yi dinlemeye gelen ikili samimi pozlar verdi. 'Merhaba Hayat' isimli dizede birlikte rol alan Keremcem ve Seda Güven sakladıkları ilişkilerini Bodrum’da açığa çıkardı.

İlişkileriyle ilgili herhangi bir açıklama yapmayan çift, Bodrum’daki bir beach clup’ta samimi bir şekilde görüntülendikten sonra Bodrum gecelerinde de beraber eğlendi. Avenue Bodrum AVM’de yeni açılan, Zeynep Casalini’nin sahne aldığı Winston Bar’a giden çift, keyifli bir gece geçirdi.

Şarkılara eşlik eden, zaman zaman birbirlerine sarılarak programı izleyen Keremcem ve Seda Güven, çevredekilerin bakışlarına aldırmadı. Sahnenin önündeki masada oturan Keremcem, Casalini’nin davetini kırmayarak, sahneye çıktı ve birlikte düet yaptı. Keremcen sahnedeyken yerinde duramayan Seda Güven de, masadaki arkadaşlarıyla ayağa kalkarak şarkılara tempo tuttu.