Formayı adaletli dağıtmak için dua ediyorum

    Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Derry City maçı öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantıda, formayı adaletli bir kalemle dağıtmak için Allah’a dua ettiğini söyledi.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde İrlanda’nın Derry City takımı ile 18 Temmuz Perşembe günü oynayacağı 2. Ön Eleme Turu ilk maçının hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, teknik direktör Mustafa Akçay nezaretinde sürdürüyor. Tedavisi için yurt dışında bulunan Sapara ve Janko çalışmaya katılmazken, Bamba, Zokora, Fatih ve Caner takımdan ayrı olarak çalıştılar.

Antrenman öncesi futbolcularıyla sahada bir araya gelen Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Derry City maçı öncesi futbolcularına toplantı yaparken önemli mesajlar da verdi. UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşacakları İrlanda’nın Derry City takımının liglerinin devam etmesi nedeniyle kendilerinden daha hazır bir takım olduğunu belirten Akçay, "Görüntü itibariyle onlar bizden daha hazır bir takım görüntüsünde, ligleri devam ediyor. Bu yüzden kolay bir maç olmayacak. Maça doğru rakibin kasetlerini daha sıklıkla izleyip buna göre son konuşmalarımızı yapacağız. Yapacağımız bu toplantılarda rakip hakkında sizlere daha çok bilgi vereceğim. Rakibimizin saygı duyulması gereken bir takım olduğunu unutmayalım" dedi.

Takım içindeki rekabetten çok memnun olduğunu ve buna büyük bir önem verdiğini belirten Akçay, "Takım içinde bir birinizle olan rekabetinizi çok önemsiyorum. Bu benim için çok önemli. Bunu bir birinize saygı duyarak yaptığınızı görmek daha da önemli. İnşallah bir problem yaşamadan formayı adaletli bir kalemle dağıtacağım. Bunu konuda Allah’a dua ediyorum. Allah’ın yardımıyla bunda bir sıkıntı yaşamayacağız" diye konuştu.

Transfer dönemi olması nedeniyle önlerine bir çok isim geldiğini belirten Akçay, "Gelen isimleri inceliyorum ve araştırıyorum. Maçlarını da izliyorum. Hiç biri sizden daha iyi değil. Belki Henrique ve Batuhan’a alternatif olması için bir tane forvet oyuncusu isteriz. Ama herkes iyi olduktan sonra kendi içimizde de her şeyi tamamlarız. Bunları içimden gelerek söylüyorum" ifadesini kullandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, yaptığı toplantının ardından futbolcularına kondisyon yüklemesi yaptı. Sıcak hava altında geçen çalışmada futbolcuların zaman zaman zorlandıkları gözlendi. Yapılan kondisyon çalışmasının ardından bordo-mavililer taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

YENİ MEDYA İLETİŞİM SORUMLUSU GÖKHAN DİNÇ FUTBOLCULARLA TANIŞTI

Trabzonspor’da yaşanan yönetim değişikliğinin ardından profesyonel kadroda da değişiklik yaşanıyor. Bordo-mavili kulübün yeni Medya İletişim Sorumlusu Gökhan Dinç, bu sabah yapılan antrenmanda futbolcularla tanıştı. Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Dinç’i futbolcularla tanıştırmasının ardından antrenmana geçti.

GENÇLİK GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜNE ÖMER EYÜPOĞLU GETİRİLDİ

Trabzonspor’da Gençlik Geliştirme Koordinatörlüğü’nün başına Ömer Eyüpoğlu getirildi. Trabzon’a eğitimci ve spor adamı olarak büyük hizmetler veren yeni Gençlik Geliştirme Koordinatörü Ömer Eyüboğlu ile Trabzonspor arasında 5 yıllık sözleşme imzalandı. Eyüboğlu, Trabzonspor Kulübü’nde görev yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

FORMA TANITIMI

Trabzonspor’un forma sponsoru Nike’ın bordo-mavili takım için tasarladığı 2013-2014 sezonu formaları yarın (Salı) Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenecek bir toplantıyla tanıtılacak. 11.30’da başlayacak toplantıya, yöneticiler, teknik heyet, oyuncular ve Nike yetkilileri katılacak.