Manisaspor'da Kemal Özdeş imzalandı

  Özdeş, Manisaspor'da geçmiş dönemde istifa ettiği için pişman olduğunu vurgulayarak, "Şimdi geriye doğru dönüp baktığımda pişmanım. Ben bu takımı bıraktığımda Play-Off’a kalsın diye bıraktım. Eğer bu takımın küme düşeceğini o gün bilseydim, seve seve kendim bu takımı küme düşürürdüm" dedi.

   Reha Erginer'in istifasının ardından teknik adam arayışına giren Manisaspor, teknik direktör Kemal Özleş ile anlaşmaya vardı. Özleş ile bir yıllık sözleşme imzalayan Manisaspor'da bu gün 19 Mayıs Stadyumu'nda imza töreni düzenlendi. 

   Manisaspor Başkanı Emre Hasgör'ün de katıldığı törende konuşan Hasgör, "Umarım önümüzdeki sezonda geçtiğimiz sezon gibi kulübümüzün temel felsefelerine uygun bir şekilde beklentilerimizin doğrultusunda iyi bir sezon olacaktır. İlk günkü gibi umutluyuz. Belki algı şehrimizde değişti ama bu algı tekrar toparlanacak ve Manisaspor istediği vizyonda istediği felsefede yoluna devam edecektir diye düşünüyorum” dedi.

"ÇOK PİŞMANIM"

   Hasgör'ün ardından konuşan Kemal Özdeş, geçmiş dönemde Manisaspor'u Süper Lig'de bırakmanın pişmanlığını yaşadığını belirterek, "Geriye dönüp baktığımda Manisaspor’dan ayrılmak çok büyük bir pişmanlık olarak kaldı bende. Belki bugün buraya gelme nedeni de buydu. O günkü şartlar koşullar çok farklıydı. Çok iyi giden bir sezon Türkiye’de olağan dışı şartlarda çok iyi giden bir sezon ve sonra üst üste kazanılamayan maçlar.

   Sık oynanan maçlar ve sakatlıklar beni bu kararı almaya itti. Ve bu kararı hiç yakınımdakilerle bile paylaşmadım. Manisaspor’a nasıl bir hizmet ederim diye düşündüm. Şimdi geriye doğru dönüp baktığımda pişmanım. Ben bu takımı bıraktığımda Play-Off’a kalsın diye bıraktım. Eğer bu takımın küme düşeceğini o gün bilseydim, seve seve kendim bu takımı küme düşürürdüm. Karşılığına da katlanırdım. Bu benim belki en büyük pişmanlığım" şeklinde konuştu.

"BELİRLEDİĞİMİZ OYUNCULAR VAR"

   İmza töreninin sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Hasgör, yeni hocayla birlikte transferlerin yapılıp yapılmayacağı sorusu üzerine, "Bugün de geçen sene olduğu gibi büyük takımlardan kiralık oyuncular olabilir. Büyük takımlar şuanda yavaş yavaş kiralık oyuncularını belirledi.

   Maliyetleri bize uygun belirlediğimiz oyuncular var. Biz belirlediğimiz stratejiden çıkmayacağımızı bugün beraber olduğumuz hocamıza da söyledik. İlk gün nasıl bir strateji belirlediysek bu günde aynı stratejide ilerliyoruz. Tabi ki takviyeler yapılacak.Yalnız yeri ve zamanı maddi şartları Manisaspor’un lehine olduğunda transferler yapılacak" diye konuştu.