Bucaspor, İzmir'de kalıyor

   PTT 1. Lig 2013-2014 sezonu hazırlıklarına 1 Temmuz da Kaynaklar Tesisleri’nde başlayan Bucaspor, çalışmalarına İzmir’de devam edecek. Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmalarına 16 Temmuz Salı günü Kaynaklar Tesisleri’nde saat 18:30’da yapacakları antrenman ile başlayacaklarını söyleyerek, “Nevşehir ve Bolu kampımızı otel rezervasyonlarının çakışması nedeniyle iptal ettik.

   Alternatif kamp yerleri baktık fakat teknik direktörümüz Kemal Kılıç’ın olur vermesiyle yeni sezon hazırlıklarını Kaynaklar Tesislerimiz de tamamlama kararı aldık. Hazırlık maçlarımızı ise özel ayarlayacağımız maçlar ile tesislerimiz de oynayacağız” dedi.

   "TRANSFERDE BEKLEMEDEYİZ"
   

   Transfer yapamamanın kulübün maddi zorunlulukları nedeniyle olduğunu belirten Yaykıran, “Şu an mevcut eski borçlarımızı ödemeye devam ediyoruz. En son olarak eski oyuncumuz Leko’ya geçen hafta 200 bin TL ödeme gerçekleştirdik. Mevcut kalecimiz Ömer Kahveci’ye ise 190 bin TL ödeme yaptık. Transfer yapamamamızın nedeni eldeki kaynaklarla eski borçlarımızı kapatmamız ve beklediğimiz kaynakların henüz bize ulaşmamasından dolayıdır. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. İnce eleyip sık dokuyoruz. Bucaspor’umuz için en iyi mücadele eden oyuncuları transfer edeceğiz. Basın da çıkan teknik direktörümüz Kemal Kılıç’ın istifa edeceği haberleri ise doğruyu yansıtmamaktadır” diye konuştu.

"CİVAR ÇETİN KİRALIK VERİLECEK"

   Yaykıran, basında çıkan oyuncuları Civar Çetin’in kadro dışı bırakıldığı haberlerine de açıklık getirerek, “Oyuncumuz Civar Çetin, Bucaspor'un yetiştirdiği genç yeteneklerden birisidir. Civar'ın önümüzdeki yıllarda Bucaspor'a katkı vereceği düşüncesi içindeyiz. Genç oyuncunun, futbol yaşamına olumlu katkısı olacağı düşüncesi ile başka bir takıma kiralık gitmesinde mutabık kalınmıştır. Civar, büyük bir ihtimalle anlaşmış olduğu, Denizlispor takımına kiralık gidecektir. Diğer altyapımızdan yetişen oyuncularımız Melih Vardar ve Fatih Özçelik ise bir sezon daha Bucaspor dışında başka bir takımda kiralık oynama isteklerini bildirmişlerdir” ifadesinde bulundu.

   Azeri oyuncu Hüseynov için teknik ekibin ilk izlenimlerinin olumlu olduğunu ve ikinci etap kamp çalışmalarına da katılacağını söyleyen Yaykıran, denenmeye gelen Fildişi Sahili oyuncu Ahmet Toure'ye teşekkür ederek kamptan gönderdiklerini açıkladı.