Oscar’lı güzel bir kez daha evlendi

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, Fransız aktör Olivier Martinez’le dünya evine girdi. Daha önce beysbol oyuncusu David Justice ve şarkıcı Eric Benet ile evlilik yaşayan güzel oyuncu, ünlü aktör Martinez’le Fransa’da üçüncü kez nikah masasına oturmuş oldu.

46 yaşındaki oyuncu ayrıca model Gabriel Aubry ile de bir birliktelik yaşamış ve bu ilişkiden bir çocuğu olmuştu. Fakat çift daha sonra tartışmalı bir velayet mücadelesi sonucunda ayrılmıştı. Berry daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada bir daha asla evlenmeyeceğini dile getirmişti. Fakat 2010 yılında Martinez ile birlikte rol aldığı Dark Tide adlı filmde tanışan Berry, bir yıl sonra Martinez ile nişanlanmış ve gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kim bilir? İnsanlara hiçbir zaman asla dememeliyiz” şeklinde konuşmuştu.

Berry’nin yeni eşi Martinez ise daha önce Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue ile birliktelik yaşamıştı. Halle Berry düğünden bir süre önce yaptığı açıklamada ise, çok büyük bir organizasyon yapmak istemediğini dile getirmişti. Çok fazla evlilik yaşamadığını belirten ünlü oyuncu, düğününe 250 konuk katılacağını, aslında böyle bir şey istemediğini hatta hiçbir zaman düğünlerde atılan gelin çiçeğini tutmaya dahi heves etmediğini ifade etmişti. Şimdilerde çiftin sonbaharda bir bebek beklediği dile getirilirken, konu hakkında açıklama yapan Martinez, “Oğlum bir Amerikan olacak fakat ben bir Fransız olarak kalacağım” dedi.