Denizli'yi sel aldı

Denizli'de kent merkezinde 30 dakika süren sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle cadde sokakların bazı bölümleri göle dündü, köprülü kavşakların alt kısımları suyla doldu, ev ve işyerlerini su bastı.

Denizli kent merkezinde saat 17.00 sıralarında başlayan sağanak yağmur yaklaşık 30 dakika sürdü. Yağmur nedeniyle Denizli-İzmir karayolunun Bakırlı Kavşağı girişinde yaklaşık 500 metrelik kısım göle döndü.

Suyla dolan Bakırlı Köprülü Kavşağı ile Dokuzkavaklar Köprülü Kavşağı'nın alt bölümleri trafiğe kapatıldı. Araçlar ve vatandaşlar göle dönen yoldan geçmekte zorlandı. Trafik ekipleri, su birikintilerinin olduğu bölgelerde önlem alarak trafiği tek şeritten sağlamaya çalıştı. Belediye ekipleri de mazgalları temizleyerek suyu tahliye etmeye çalıştı. Köprülü kavşaklar, su tahliye edildikten sonra trafiğe açıldı. Yağmur nedeniyle bazı ev ve işyerlerini de su bastı. Çalışanlar çizmelerini giyerek işyerine dolan suları tahliye etmeye başladı. Bazı vatandaşlar da belediyeye tepki gösterdi.