Arap ve rock tarzı bir arada olacak

    Göğebakan, "Yeni albümde Arap ve rock sentezini bir araya getiriyoruz" dedi. 1996 yılında "Ben Sana Aşık Oldum" isimli albümüyle büyük bir çıkış yapan ve Kral TV Video Müzik Ödülleri Töreni’nde "En iyi çıkış yapan erkek sanatçı" ödülünü aldıktan sonra "Sen Rahatına Bak", "Tek Suçum Seni Sevmekmiş", "Merhaba" ve 2002 yılında "Ay yüzlüm" albümünü çıkardı. Göğebakan, 2009 yılında lösemiye yakalandığı için albüm çalışmasına ara vermişti.

   Hastalıktan 2010 yılında kurtulan Göğebakan, 2011 yılında "Aşıklar Yolu" adlı albümü, 2012’de ise "Aşkın Gözyaşları" isimli albümünü çıkardı. Baharda ve yazın ilk aylarında yoğun bir şekilde konser programına devam eden Göğebakan, Ramazan ayıyla birlikte ekibiyle yeni albümünü çıkarmak için çalışmaya başladı. Adana’da ailesini ziyarete geldiği sırada yeni çıkacak albümü hakkında bilgi veren Göğebakan, Anadolu rock tarzında çok kaset çıkardığını, hep Arap rock tarzında bir kaset çıkarmayı hayal ettiğini belirtti.

   Göğebakan, "Yeni albümde Arap ve rock sentezini bir araya getiriyoruz. Ramazan’da başlayan çalışma, herhalde ölmezsek kışa biter. ‘Kaldığımız yerden devam ediyoruz’ diyeceğiz. Albümde 10 parça hazırlıyoruz. Arap formatında bedevi müzikleri düşünüyoruz. Erkin Koray gibi biraz daha ’Arap Saçı’, ’Suphanallah’, ’Şaşkın’ formatında olacak. Bu tarz müzik yıllardır benim aklımdaydı, bir türlü yapamamıştım. Zaman bu zamanmış demek ki. Şimdi onun çalışmasını yapacağız" dedi.