Fenerbahçe ilk çalışmasını sabah yaptı

Fenerbahçe, Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi'ndeki Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde gerçekleştirdiği yeni sezon hazırlık kampındaki çalışmalarını, sabah saatlerinde yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 10.30'da başlayan ve ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Denge ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle devam etti. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular 6'ya 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.

Bu çalışmasın hemen sonrasında yine 3 gruba ayrılan futbolcular 8'e 8 hücum defans organizasyonu çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı. Senegalli oyuncu Moussa Sow, antrenmanın ilk bölümündeki denge ve koordinasyon çalışmasında yer alırken, ikinci bölümde ise takımdan ayrı yaptığı özel program ile antrenmanı tamamladı.

Öte yandan Gökhan Gönül ile kaleci Erten Ersu da özel program ile antrenmanı noktalarken, sol ayağında ağrısı olan Serkan Kırıntılı da takımdan ayrı özel program ile çalışmalarını sürdürdü. Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek. Saat 19.00'da başlayacak çalışma basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.