Gümüşordu geliyor

   Altınordu'nun hazırlayıcı takımı olan Gümüşordu, 6 yeni ismi kadrosuna dahil etti. Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluğu son anda kaçırıp, 3.Lig’in kapısından dönen Gümüşordu, hazırlayıcı kimliği doğrultusunda genç ve gelecek vadeden 6 isimle anlaşma sağladı.

   Balçova Belediyespor'dan kaleci Cemal Türksev (1992), santrfor Muhammet Ali Aydın (1992), orta saha oyuncusu Adem Şahin (1993) defans futbolcusu Tuğrul Bitin (1992) ile İzmir İl Özel İdare'den Serhat Maden (1992) ve Çine Madranspor'dan stoper Ali Aykan Keskin (1993) kendilerini Gümüşordulu yapan sözleşmeye imza attı. Teknik Direktör Zeki Çakır, Altınordu A Takım'da direkt forma şansı bulamayan ve gelecek vadeden yetenekli oyunculardan oluşan bir kadro kuracaklarının altını çizerek, “İlk etapta bu misyonumuza uygun altı oyuncu aldık.

   Ana görevimiz, kadrodaki sporcularımıza tecrübe kazandırıp, Altınordu’ya hazır hale getirmek. Geçtiğimiz sezon Halil İbrahim bu konuda çok aşama kaydetti ve Altınordu formasıyla önemli işler yaptı. Yeni sezonda da birkaç oyuncuyu A takıma tam donanımlı olarak göndermek istiyoruz. Dinamik ve seyir zevki yüksek, şampiyonluğu hedefleyen bir ekip kuracağız. Takviyelerimiz sürecek ” dedi. Geçen sezondan kaleci Cihan, Enes Diyarlı, Sever Görmüş ve Sinan Akaydın'ı kadrosunda tutan Gümüşordu’da Çağlar Söğüncü, Murat İnişli ve Berkant İstanbul, Altınordu ile yeni sezon hazırlık kampına katılıyor.