Bucaspor Henrique'nin sözleşmesini uzattı

 

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'dan transfer ettiğimiz başarılı defans oyuncumuz Luiz Henrique ile olan sözleşmemizi 1 yıl daha uzattık. Yönetim Kurulumuz Luiz Henrique ile yaptığı görüşmeler sonucu Bucaspor ile 2014'e kadar olan sözleşmesini 2015'e kadar uzattı. 
Luiz Henrique, 2012/2013 sezonunda 32 Maçta 2880 dakika Bucaspor forması giymişti.

Bucaspor, geçen sezon Kasımpaşa'dan transfer ettiği başarılı defans oyuncusu Luiz Henrique'nin sözleşmesini 1 yıl uzattı.

Luiz Henrique, 2012/2013 sezonunda 32 maçta 2880 dakika Bucaspor forması giymişti.

 

Diğer yandan transferdeki sessizliğini sonlandırmak için görüşmelere hız veren Bucaspor yönetimi, Bayrampaşaspor'un stoperi Cenk Kaplan’a talip oldu.

Efe’nin ayrılmasından sonra Luiz Henriuqe’nin yanına iyi bir oyuncu arayan sarı lacivertlilerin 22 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığı, pürüzlerin giderilmesi halinde Cenk’in önümüzdeki hafta imza atacağı bildirildi. Bayrampaşa’nın altyapısından yetişen Cenk Kaplan, geçtiğimiz sezon 26 karşılaşmada görev alıp, 1 kez rakip fileleri sarstı.

Bucaspor'un İzmir’e davet ettiği Sırp orta saha oyuncusu Predrag Randjelovic’in önümüzdeki hafta denenmek üzere takıma katılması bekleniyor. Bu arada yönetim Luiz Henrique ile 1 yıllık, Tam Nsaliwa ve Azeri Ramal Hüseynov’la 2’şer yıllık sözleşme imzaladı.