Göztepe'den Karşıyaka'ya dostluk eli

   Göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği ziyaretlerle İzmir kulüpleri, yerel medya ve taraftarlarla sıcak ilişkiler kuran Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş, Karşıyaka’ya da dostluk elini uzatmayı planlıyor.

   İlk fırsatta Karşıyaka'yı ziyaret ederek Başkan Fatih Diniz’le görüşeceğini belirten Hüseyin Altınbaş, uzun yıllar sonra yeşil kırmızılı kulübün kapısından girecek ilk Göztepe başkanı olmaya hazırlanıyor. Tüm İzmir kulüplerinin başkanlarıyla yakın ilişki ve işbirliği içinde olduklarını söyleyen Başkan Altınbaş şöyle konuştu: "Benim spor anlayışım 'Sahada rakebet, saha dışında dostluk' ilkesi üzerine kurulu. Bu prensip, Karşıyaka için de geçerli. Tüm Türkiye’nin özel bir ilgi ve dikkatle izlediği bu büyük rekabetin, doğru yönlendirildiği takdirde iki kulübe de güç vereceğine ve onları geliştireceğine inanıyorum."

MESUT GÜNDEMDE

   Stoper arayışlarını sürdüren Göztepe’nin geçen sezon Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor’dan Mesut Yılmaz’a talip olduğu öğrenildi. Karadeniz ekibiyle yollarını ayırmaya hazırlanan 24 yaşındaki Mesut'un Göztepe’nin teklifine bıcak baktığı ifade edildi. Mesut, alt yapısından yetiştiği Çaykur Rizespor'da geçen sezon 7 maçta forma giydi.