Belediyeye ilginç protesto

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Kesikkapı Mahallesi’nde ilginç bir protesto yaşandı. Seyfi Yıldız isimli şahıs, su borusu döşedikten sonra evinin önündeki taş parçaları ve toprağı temizleyemeyen belediyeyi “Fethiye Belediyesi Eserinle Gurur Duy” yazılı afişle protesto etti.

Fethiye Belediyesi Ekipleri, Kesikkapı Mahallesi 126. Sokak’ta gerçekleştirdikleri su borusu döşeme işinin ardından çıkan taş ve toprak parçalarını Seyfi Yıldız’ın kapısının önüne döktü. Evine girip çıkarken sıkıntı yaşayan Yıldız, pisliğin toplanmaması üzerine ilginç bir eyleme imza attı.

Müracaat ettiği halde molozların kaldırılmadığını söyleyen Seyfi Yıldız, bir kartonun üzerine yazdıklarıyla belediyeyi protesto etti. Yazıyı kapısının önünde bulunan molozların üzerine koyan Yıldız, “Bundan yaklaşık üç ay kadar önce belediyenin işini yapan taşeron bir firma tarafından bu sokakta bir boru hattı çalışması gerçekleştirildi. Çalışma sonrasında bu işi yapan firma molozları getirip benim evimin kapısına yığdı. Molozların kaldırılması için firma yetkilileri ile görüştüm ama kaldırmadılar. Bunun üzerine Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne gittim hemen gelip molozu kaldıracaklarını söylediler ama halen gelip bu molozu kapımın önünden kaldıran olmadı. Ben de bugünlerde eylem ve direnişin meşhur olmasından dolayı belki bir faydası olur diye bir karton üzerine yazı yazdım ve bu yazıyı molozların üzerine koyarak durumu protesto etmeye karar verdim” diye konuştu.