Kendini askeri aracın önüne attı

Torbalı'da, bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren ve epilepsi hastası olduğu öğrenilen 40 yaşındaki T.P., kendini jandarmanın devriye aracının önüne attı.

Ağır yaralanan T.P. hastaneye kaldırılırken, olay anı mobese kameraları tarafından da görüntülendi. Olay, Torbalı İlçesi Belediye Meydanı yakınlarında dün saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Epilepsi hastası olduğu öğrenilen T.P. bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi.

Meydan yakınlarında, Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Uzman jandarma Çavuş Y.A.’nın emir komutasındaki devriye aracının geçişi sırasında, T.P. kendini aracın önüne attı. Bir askerin kullandığı araç, manevra yapsa da T.P.’ye çarpmaktan kaçamadı. Kazayı görenler sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Sağlık görevlileri ağır yaralanan T.P.’yi ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Buradaki müdahalenin ardından T.P. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bölgedeki mobese kayıtlarını incelediğinde, T.P’nin kendini, daha önce de bir minibüs ile otomobilin önüne attığını belirledi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.