Altınordu testten geçti

Selçuk Tesislerinde yeni sezona hazırlanan Altınordu’da futbolcuların kan değerleri ölçüldü. Hazırlık maçı programı da belli oldu. Kamp çalışmaları tüm hızıyla sürerken, bugün sabah seansı antrenmanında oyuncuların aerobik kapasitelerini ölçmek için laktat testi yapıldı.

Tek tek kan örnekleri alınan oyuncuların çıkacak sonuçlara göre hem bireysel, hem de takım antrenman programları hazırlanıp, gerekli yüklemeler yapılacak.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, takımın ilk dört günlük performansından memnun olduğunu belirterek, “Test sonuçlarına göre programlarımız belirlenecek ve sezona temposu yüksek, kondisyon olarak belirlenen noktaya gelmiş bir şekilde gireceğiz” dedi.

İLK RAKİP KSK

Bu arada Altınordu’nun 28 Temmuz’da başlayacak Bolu Dorukkaya'daki ikinci etap kampında oynayacağı hazırlık maçları programı belli oldu. Kırmızı-lacivertli ekip, ilk karşılaşmasını 30 Temmuz'da Karşıyaka ile yapacak. Altınordu, 3 Ağustos'ta Ankaraspor, 6 Ağustos'ta ise Keçiörengücü ile karşılaşacak. Kırmızı-lacivertliler Bolu kampından sonra çalışmalarına Selçuk Tesisleri'nde devam edecek.