İntihar mı infaz mı?

Diyarbakır'da henüz kimlikleri belirlenemeyen 17- 18 yaşlarında bir kız ve bir erkek başlarından tabanca ile vurulmuş olarak bulundu. Birbirlerine sarılı halde bulunan gençlerin intihar etmiş olabileceği belirtilirken, bir tabanca erkek gencin yanında bulundu.

Polis, gençlerin kimliklerinin belirlinmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi Nevruz Parkı yakınlarındaki bir inşaatta çalışan işçiler biraz ilerde iki kişinin saatlerce kıpardamadan yerde yattığını görünce merak ederek yanlarına gitti. İşçiler biri kız diğeri erkek iki gencin cesetlerini görünce hemen polise haber verdi. Olay yerine giden polis, gençlerin birbirlerine sarılı halde ve başlarına birer el ateş edilerek öldüğünü belirledi. Erkek gencin yanında bir de tabanca bulan polis, üzerlerinde yaptığı aramada herhangi bir kimlik belgesini bulamadı. Gençlerin üzerinden sadece 2 cep telefonu çıktı.

POLİS, İNTİHAR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Polis cep telefonularından yola çıkarak, gençlerin kimliklerini belirlemek için çalışmalara başladı. Polisin yaptığı ilk incelemede, ardından 17- 18 yaşlarında olan gençlerin intihar ettiği üzerinde duruluyor. Bağlar Kaymakamı Mustafa Balaban ile Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Gençlerin cesetleri otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.