Bucaspor Zafer'e sarıldı

Bucaspor’da Mehmet Batdal, Yasin ve Erkan’ın takımdan ayrılmasından sonra gözler kaptan Zafer Çevik’e çevrildi. 

Kaptan Zafer'in Denizlispor’la görüştüğünü öğrenen teknik direktör Kemal Kılıç, Zafer’in ayrılmasına izin vermeyeceğini belirterek, "Zafer bizim kaptanımız, hiçbir yere gidemez" dedi. Önümüzdeki hafta yurt dışı tatilinden dönecek Başkan Mehmet Bektur’la bir araya gelecek Kılıç’ın transferde daha hızlı hareket edilmesini isteyeceği öğrenildi.

Bu arada Hüseynov’un gece hayatına düşkün olduğu iddialarına Profesyonel Şube Sorumlusu Sedat Çiftçi’den yanıt geldi. Azeri futbolcunun medyaya yansıyan çapkınlık görüntülerinin eski olduğunu kaydeden Çifti, "Kendisiyle konuştuk. Azerbaycan’da şampiyonluk gecesi takım halinde gidilen mekandaki görüntülerin gündeme gelmesinden o da rahatsız. "O zaman bekardım. Artık evliyim ve bir çocuğum var. Düzenli bir hayat yaşıyorum' dedi. Biz de Buca’da disiplinsizliğe taviz vermeyiz" şeklinde konuştu.

AMATÖR TAKVİYE

Bucaspor, seçmelerde teknik heyetin gözüne giren oyuncuları kadroya dahil etmeye hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerin Yalova Süper Amatör Lig Takımı Acarspor’un 19 yaşındaki defans oyuncusu Yiğit Aslan’la profesyonel sözleşme imzalayacağı, 15 yaşındaki Ahmet Ali Demir’i ise altyapıda değerlendireceği bildirildi.