Altay'da Mehmet Yılmaz dışında fire yok

Altay, iki sezondan bu yana mücadele ettiği 2'nci Lig’den 100'üncü yılında kurtulmayı hedeflerken, alacağında indirim yapmaya yanaşmayan Mehmet Yılmaz dışında kendi oyuncularıyla yaptığı görüşmeleri firesiz kapattı.

Altay'ın kilit oyuncuları Murat Uluç, Emrah Kaya, Erdal Güneş, Korhan Öztürk ve Ahmet Yakak, sözleşmelerinde yazan rakamlarda yüzde 30 fedakarlık yaparak kulüpte devam kararı aldı. Siyah-beyazlı ekipte altyapıdan yetişen Abdülkadir, Metin, İsa, Ali Şaşal, Halil, Cihan ve İsmet de gelen tekliflere sırt çevirip kulüpten ayrılmadı.

Dardanelspor’dan Ardahan, Sivasspor’dan Alihan, Adana Demirspor’dan Burak, Eyüpspor’dan Mehmet, Siirtspor’dan Yüksel ve Karşıyaka’dan Şehmus’la anlaşan yönetim, Kartalspor’dan santrfor Ferdi’yle de prensipte anlaşmaya vardı. Denizli Belediyespor’dan sol bek Selçuk’un bonservis sorununu çözmesini bekleyen yönetim, resmi teklifte bulundukları Trabzonsporlu genç golcü Kıvanç’tan haber bekliyor. Yeni Malatyasporlu ön libero Mustafa Cevahir’le ise pazarlıkların sürdüğü bildirildi.

Mustafa Köprülü/DHA