Baha'ya nazar değdi

Özel bir televizyon kanalındaki yetenek yarışmasındaki bateri şovuyla ünlenen 5 yaşındaki Baha Bayırlı, katıldığı yoğun festival programının ardından döndüğü Bodrum’da hastaneye kaldırıldı.

Hastanedeki tedavisi süren Bayırlı’nın durumunun iyiye gittiği bildirildi. Bir televizyon kanalındaki 'Yetenik Sizsiniz' adlı yarışma programında yaptığı bateri şovla büyük beğeni toplayıp, ikinci olan küçük Baha, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi ve K.K.T.C.’de katıldığı festivallerden sonra döndüğü Bodrum’da rahatsızlandı. Kusma, terleme ve halsizlik şikayetiyle Özel Bodrum Hastanesi’ne kaldırılan Baha, tedaviye alındı.

Hastanedeki tedavisi süren Baha’nın durumunu iyiye gittiği bildirildi. Turgutreis Belediyesi İtfaiye Amiri 41 yaşındaki Zekeriya Bayırlı, oğlu Baha’nın yoğun bir sezon geçirdiğini belirterek, “Gittiği her yerde sevgi seli ile karşılaştı. Yaz aylarında kreşe ve haftada iki gün havuza gidiyordu. Mikrobik bir rahatsızlık geçirdi. Ancak, tüm tedavi ve kontrolleri yapıldı. Şu an durumu iyiye gidiyor” dedi.