Engelli sporcu Ebru Başar madalya sözünü tuttu

Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Avrupa Halter Şampiyonası’na katılarak bronz madalya kazanan Ebru Başar başarısını İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ile paylaştı.

 İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tancan Uysal’ı ziyaret eden Başar, şampiyonanın anısına bir tabak hediye etti.

 Elde ettiği başarıdan dolayı başarılı sporcuyu tebrik eden İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, gelecek müsabakalarda da başarısının devamını diledi.

 Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tancan Uysal ise şampiyonada 76 kilo kaldırarak bronz madalya alan Ebru Başar’ı tebrik ederek “Madalya aldığım zaman ilk size getireceğim şeklinde başarılı sporcumuzun bana sözü vardı. Sözünü tuttu. Başarısının artarak devam etmesini diliyorum” dedi. Prof.Dr.Uysal, Başar’ın aynı başarıyı önümüzdeki yıl düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında da göstermesini beklediklerini ifade etti.

 Çalışmaları sırasında kendisinden desteğini esirgemeyen İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’ne teşekkür eden Başar ise yeni madalyalar için azimle çalışmaya devam edeceğini kaydetti.