Mehmet Eren imzayı attı

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un Medical Park Antalyaspor’dan transfer ettiği Mehmet Eren Boyraz, Bolu kampında kendisini mavi-lacivertli renklere resmen bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kampta Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu ile birlikte sözleşmeyi imzalayan Mehmet Eren, kamptaki ortamın en üst düzeyde geçtiğini ifade ederek, “Kulüp Başkanımız Sayın Mustafa Tuncel önderliğindeki yönetim kurulumuzla anlaştıktan hemen sonra Bolu kampına katıldım. Teknik direktörümüz Yücel İldiz ve ekibinin nezaretinde takımımız çok iyi çalışıyor. Özellikle birlik ve beraberlik ortamı çok güzel. Şampiyonluğu hedefleyen kulüp başkanımız Mustafa Tuncel ve tüm yönetim kurulumuza beni bu camiaya dahil ettiği için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Mavi-lacivertli kulübün başkanı Mustafa Tuncel başkanlığındaki yönetim kurulunun camianın özlemle beklediği şampiyonluğu gerçekleştirmek için çok büyük gayretler içerisinde olduğunu açıklayan 2. Başkanı Gökoğlu, “Mehmet Eren gibi önemli bir futbolcuyu da renklerimize bağladığımız için çok mutluyuz. Transfer çalışmalarımızda çok titiz davrandık, böyle de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.