Fenerbahçe PSV Eindhoven'a yeni formalarıyla çıkacak

Fenerbahçe Başkan vekili Abdullah Kiğılı, sarı lacivertlilerin 24 Temmuz Çarşamba günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda PSV Eindhoven ile oynayacağı hazırlık maçına yeni sezon formalarıyla çıkacağını söyledi.

Aynı gün Şükrü Saraçoğlu'nda maçtan önce gerçekleştirilecek özel bir organizasyonla yeni sezon forma lansmanın yapılacağını söyleyen Abdullah Kiğılı, yeni formaların aynı gün tüm Fenerium'larndan satışa sunulacağını da duyurdu.

Kiğılı Salzburg Kurasını da Değerlendirdi

Kiğılı ilk olarak, "Yani şunu açıkça ifade etmek gerekir ki 5 takım vardı ve hangisi çıksa hiçbir şey fark etmezdi. Bizim için önemli olan, dün CAS'ın aldığı karardan sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılmamızdı. Bundan sonra play off turunda da kim çıkarsa çıksın Fenerbahçe'nin tek hedefi var gruplara kalmak; inşallah gruplara da kalacağız. Hak yerini buldu ilahi adalet tecelli oldu" diye konuştu.

Fenerbahçelilere yeni sezon formalarıyla ilgili bilgiler de veren Kiğılı, "24 Temmuz'da Stadımızda oynayacağımız PSV maçında taraftarlarımıza bir sürprizimiz olacak. Maç 21.45'te başlayacak. Biz, saat 21.00'de sahaya koyacağımız bir ekranla futbolcularımızın buradaki forma tanıtım çekimlerindeki görüntülerini, sevinçlerini o keyifli dakikaları taraftarlarımızla paylayacağız ve yeni formayla PSV maçına çıkacağız. 3 değişik formamız var, 3 'ü de birbirinden güzel ve çok beğenildi. Futbolcular da 'Şimdiye kadar ki en mükemmel formalar' dediler. Yeni sezon formları da o gün satışa sunulacak. O gün ayrıca yeni tişörtler ve yeni sezon ürünleri de satışa sunulacak. Gayemiz, en kısa sürede Türkiye'nin asgari 60 vilayetinde Fenerium mağazası açmak" dedi.