Hani marjinal bizdik?

Komedyen Cem Yılmaz'ın dillere pelesenk olan "Hani marjinal bizdik" esprisini çağrıştıran bir vak'a...

Adana’da eşinin kardeşi ile birlikte olup, sesleri cep telefonuyla eltisine dinleten kadın, eltisinin kardeşi tarafından ayağından vuruldu.

Zanlılar ve azmettirenler, adliyeye sevk edildi. İddiaya göre, Cihanşah E, halen cezaevinde bulunan ağabeyi Şahin E'nin eşi Gürcü E. ile birlikte olmaya başladı. Gürcü E, Cihanşah E. ile sevişme seslerini cep telefonu ile Cihanşah E’nin eşi Sema E’ye dinletti. Eşinin Gürcü E. ile birlikte olduğunu öğrenen Sema E, Cihanşah E’ye baskı yaparak bir daha Gürcü E. ile görüşmemesini istedi. Cihanşah E, kardeşinin eşi Gürcü E’den ayrılamadığını belirterek Sema E’den Gürcü E.’yi vurmasını istedi.

Bunun üzerine Cihanşah E, Hıdır M, Sema E. ve kardeşi Ömür E. Gürcü E’nin merkez Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi 1920 Sokaktaki evine gitti. Burada çıkan tartışmanın ardından Cihanşah E’nin yanında bulunan silahı alan Ömür E, Gürcü E’yi iki bacağında vurdu. Olaydan sonra kaçan zanlılar, güven timleri ve yunus ekipleri tarafından yakalandı. Adana Emniyet Müdürlüğü’nde yürütülen soruşturmada olayın gerçekleştirildiği silah üzerinde çıkan Sema E, Gürcü E’yi kendisinin vurduğunu iddia etti. Polisin yaptığı soruşturmada ise Gürcü E’yi Ömür E’nin vurduğu belirlendi. Burada alınan ifadeleri ardında şahıslar, adliyeye sevk edildi.