Karşıyaka Mustafa Sevgi'ye güveniyor

Oyun kurucu pozisyonu için Caner Ağca, Veli Acar ve Jebrin’le anlaşamayıp Galatasaray’dan Yiğit Gökoğlan, Orduspor'dan Anıl’dan haber bekleyen Karşıyaka'da teknik direktör Sait Karafırtınalar, sol kanat oyuncusu Mustafa Sevgi’yi forvet arkasına monte etmeyi planlıyor.

Mustafa'nın yerine orta sahanın solunda ise gençlerden Ali Kemal’e güvenip oyun planını Nevşehir kampındaki hazırlık maçlarında deneyeceğini belirten Sait Karafırtınalar, şöyle dedi:

"Transfer yapmazsak Mustafa da bu mevkide oynar. Futbolcularım yeni bir araya gelmelerine rağmen 1461 Trabzon karşısındaki ilk hazırlık maçında beklentilerimin üzerine çıktı. Ligde iyi işler yapacağız. Sezon için umutlu ve heyecanlıyız."

Karşıyaka prensipte el sıkıştığı iki futbolcuda engelle karşılaştı. Fransız temsilcisi Metz, genç milli Servan Taştan için 100 bin euro bonservis talep etti. Fenerbahçe, Denizlispor ve Göztepe’nin de gündemindeki Berkay Can için 120 bin TL kiralama bedeli istiyor. Yönetim ücretleri makul düzeye çekmeye çalışıyor. Kurmaylar hafta içinde Nevşehir kampına çıkarma yapacak.

Karşıyaka’da yeni yapılanma içine giren Fatih Diniz yönetimi futbol altyapı teknik kadrosunda da değişikliğe gitti. Yeşil-kırmızılılarda 2 yıldır görevde olan, sözleşmesi biten Altyapı Koordinatörü Rıza Tuyuran’la yollar ayrıldı. Akif Ersezgin döneminde, 3 yıl önce altyapıda çalışan Prof Dr Mustafa Ferit Acar’la anlaşma sağlandı. Acar işbaşı yaptı.