Aliağa PETKİM'de transfer

Beko Basketbol Ligi takımlarından Aliağa Petkim, Göztepe’nin Genç Milli oyuncusu Gani Erdi Gülaslan’ı kadrosuna dahil etti. 1994 doğumlu genç oyuncu, Aliağa PETKİM ile 3 yıllığına anlaştı.

Aliağa PETKİM Başkanı Uğur Eren, yeni sezona iddialı hazırlanan takımın kadrosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek, önceki gün transfer edilen Ceyhun Altay’ın ardından Göztepe’den genç milli takımda da oynayan Gani Erdi Gülaslan’ı transfer ettiklerini açıkladı.

Kulüp Başkanı Uğur Eren, yaptığı açıklamada, bu sezon başarılı olacak bir takım oluşturduklarını ifade ederek, “Olanaklarımız ölçüsünde kadromuzu güçlendiriyoruz. Genç Milli Oyuncu Gani ile anlaştık. Türk Basketboluna uzun yıllar hizmet edecek bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Aliağa PETKİM’e ve Türk Basketboluna hayırlı olsun” dedi.

GANİ ERDİ GÜLASLAN 

1994 doğumlu olan Gani Erdi Gülaslan 2 m boyunda. 2009-2010 sezonunda Narlıdere Belediye’de oynayan, ardından Bornova belediye ve son olarak da Göztepe kadrosunda yer alan forvet oyuncusu Gülaslan, 2013 Genç Erkekler Türkiye şampiyonasında sayı kralı olmuştu.