İzmir'in iki yakası bir araya gelecek

Karşıyaka kulübünü ziyaret etmeyi düşündüğünü daha önce açıklayan Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş, bu düşüncesini pazartesi günü eyleme dönüştürüyor.

Altınbaş, seçildiği dönemde telefon açarak kutladığı Karşıyaka Kulübü Başkanı Fatih Diniz’i pazartesi günü saat 11.00’de kulüpte ziyaret edecek. Ziyaret, on yıllar sonra bir Göztepe başkanının,Karşıyaka kulübüne gidecek olması açısından büyük anlam taşıyor. 

İki başkan buluşmadan sonra saat 12.30’da Altay, Bucaspor ve Altınordu başkanlarıyla birlikte İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı ziyaret ederek kulüplerin durumu anlatılacak. Kulüp başkanları Alsancak Stadı’nın zemin yenilemesiyle ilgili destek isteyecek.

Yıllar sonra Karşıyaka kulüp binasına adım atacak ilk Göztepe başkanı olma özelliği taşıyan Hüseyin Altınbaş, "Rekabet sahada güzel. Dışarıda dost olacağız. Kent futbolunu elbirliğiyle geliştireceğiz" dedi.

Fatih Diniz ise "İzmir’in iki yakasının bir araya gelmesi sezon öncesi güzel bir hamle olacak" diye konuştu.

ALİ KUÇİK 150 BİN

Göztepeyle sözleşmesini fesheden Ali Kuçik'i, Beşiktaş’tan 275 bin TL karşılığında transfer ettiği, bonservisini 350 bin TL olarak belirlediği genç futbolcuyu 150 bin TL’ye serbest bıraktı. Sözleşmesinde yeni sezon ücreti olarak 440 bin TL yazan Ali yöniticilere "Kulüpten 50 bin TL alacağım var. Bu parayı ödeyin, ücretimi 350 bin TL’ye indirip kalayım" teklifi sundu. Teklifi kabul etmeyerek bonservis pazarlığına giren yönetim alacağını silen oyuncudan 100 bin TL de ekstra ücret alarak sözleşmesini feshetti. Hafta arasında Dilaver ve Ahmet’le de benzer şekilde vedalaşan Göztepe’nin elinde ayrılmak isteyen Şamil kaldı.

GENÇLERE ŞANS

Yeni sezon hazırlıklarına İzmirspor İnciraltı Tesisleri’nde başlayan Göztepe kadrodaki gençlerin performansını yarın Nazilli Belediyespor ile oynanacak hazırlık maçında görecek. İlk etap çalışmalarına altyapıdan 11 futbolcu dahil eden Göztepe bu isimleri ve denenmeye gelen gurbetçileri Nazilli Belediyespor İlçe Stadı’nda 18.00’de oynanacak maçta sahaya sürecek. Teknik heyet, bu karşılaşmayla 26 Temmuz’da başlayacak Davraz kampı öncesi gençlerle ilgili fikir sahibi olacak.