Karşıyaka Hamamcı'ya ödeme planı sundu

Karşıyaka Sportif direktör Hüseyin Hamamcı’yla yollarını ayırmaya çalışıyor. Başkan Diniz geçen sezon başında 7 yıl sonra kulübe dönen, ayrılması durumunda tazminat talep etmeyeceğini açıklayan Hamamcı’ya 200 bin TL’lik alacağının 50 bin TL’lik kısmını nakit, 150 bin TL’lik kısmını ise 10 ay taksitle ödemeyi teklif etti.

Kongrenin ardından fiilen görev yapmayan, Ayvalık’ta tatilde olan Hamamcı teklifi düşünüyor.

İZMİRSPOR TALİP

Hüseyin Hamamcı’ya şampiyonluk yaşadığı eski kulübü İzmirspor kucak açtı. Başkan Cemal Dönmez yeni sezonda takımı Hamamcı’ya emanet etmeyi istiyor. Yönetimle telefonda görüşen, göreve sıcak bakan Hamamcı, düşünmek için süre istedi.

NİJERYALI OFOEDU'YU İSTİYORLAR

Diğer yandan Karşıyaka ile Denizlispor'un yolu transferde Fenerbahçeli Berkay Can’dan sonra Nijeryalı Ofoedu ile kesişti. Yeşil siyahlı ekip Karşıyaka’nın geçtiğimiz günlerde prensipte anlaştığı Nijeryalı Ofoedu’ya teklif götürdü. Karşıyaka geçen sezon 1461 Trabzon forması giyen oyuncunun vize problemini biran önce çözerek Türkiye’ye getirmeye çalışacak. Geçen sezon fıtık ameliyatı olan, son 6 maçta forma giyemeyen Ofoedu detaylı sağlık kontrolünden de geçecek. Denizlispor ise bu süreçte oyuncuyu ikna etmeye çalışacak. Denizli yönetiminin Fransız Inkango’nun söz verdiği tarihte kente gelmemesi, menajerinin 30 bin euro ekstra ücret istemesi üzerine geri adım atarak Ofoedu’ya yöneldiği öğrenildi. Ergin Karataş/Osman Nuri Boyacı/DHA