Galip Derviş basketçi oldu

Bir Demet Tiyatro'da 'Zabıta İrfan', Avrupa Yakası'nda 'Burhan Altıntop' karakterlerini başarıyla oynayarak ün kazanan ve son olarak Galip Derviş dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Engin Günaydın, Foça'da basketbolculuğa soyundu.

İzmir’in turistik ilçesi Foça’daki yazlık evinde tatil yapan Günaydın, Foça Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen ’Tek Pota Basketbol Turnuvası’ Foça Etabı’nın gösteri maçında forma giyerek ter döktü. Foçalı basketbolseverlerin davetini kırmayarak turnuvaya katılan ünlü oyuncu, İsmet Badem’in sunduğu, TBF İzmir İl Temsilcisi Halil Öztürk’ün yönettiği gösteri maçında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve TBF Altyapılar Direktörü Samer Şenbayrak ile aynı takımda yer alarak, kadın basketbolculara karşı mücadele etti.

Seyircilerin yoğun tezahüratları eşliğinde sahaya çıkan Günaydın’ın oynadığı maç oldukça çekişmeli ve çok renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakada takımı adına serbest atış kullanan Günaydın, 3 serbest atış denemesinde topu çemberden geçirmeyi başaramadı. Oyunculuktaki başarısını basketbolda sergileyemeyen Günaydın, karşılaşma bitiminde basketbolseverlerin alkışları eşliğinde sahadan ayrıldı. Vatandaşların sevgi seli ile karşılaşan Günaydın, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.