Altay'da eski başkanı zora sokacak açıklama

Altay'da Niyazi Konuşmaz başkanlığındaki yönetimin hesaplarda açık olduğu iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığı eski Başkan Ömer Hızlıok, bir darbe de ekibinden yedi. Hızlıok yönetiminin asbaşkanı Şentürk Apaydın, eski genel sekreter Ergül Gülbent, eski mali işler sorumlusu Yavuz Nedim Yokaş, eski genel kaptan Erdal Canerler, eski profesyonel şube sorumluları Giuliano Gloghini ve Mehmet Baş, eski sağlık işleri başkanı İsrael Aruh ve eski altyapı başkanı Erdal Fetvacıoğlu konuyla ilgili ortak bir açıklama yaptı.

Ömer Hızlıok’un sessiz kalması üzerine açıklama yapma zorunluluğu hissettiklerini belirten eski yöneticiler, şu görüşe yer verdi:

"Sayın Hızlıok’tan açıklama yapmasını bir çok kez talep ettik ve bekledik. Ancak sonuç alamadık. Üçüncü şahıs ve kurumlardan 29 Nisan’da 262 bin 500, 19 Nisan’da 87 bin 500 ve elden ödendiğini öğrendiğimiz 65 bin TL’nin kulüp hesaplarına gelir olarak geldiğinden haberimiz olmadı. Gelir-gider tablolarının toplantılara getirilip, resmi sitede yayınlamasını defalarca talep ettik. Bu vesileyle aylarca maaş almayan personelimizden özür diliyoruz.

Mustafa KÖPRÜLÜ/DHA