Denizlispor'da beklenen ayrılık

Denizlispor yönetim kurulu, yarın başlayacak Bolu kampı öncesi teknik direktör Özcan Bizati ile yollarını ayırdı. Ankara’da bulunan Bizati’yi telefonla arayarak yönetimin kararını tebliğ eden Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çelikkol, “Hocamızla aramızda iletişim sorunu ve görüş ayrılığı vardı. Bu nedenle daha geç olmadan yolları ayırmayı kararlaştırdık. Bunun transfer çalışmalarıyla hiçbir ilgisi yok. Yardımcıları göreve devam ediyor. Çalışacağımız teknik adam konusunda Bolu kampında gerekli değerlendirmeyi yapacağız” diye konuştu.

Görevden alınmanın kendisi için sürpriz olmadığını dile getiren Özcan Bizati ise, “Artık kendi istedikleri gibi bir teknik adamı takımın başına getirirler” dedi.

Bizati şunları söyledi: "Ayrılma talebi benden gelmedi. Tamamen yönetimin tasarrufu. Şu ana kadar alınan hiçbir oyuncu benim verdiğim listede yoktu. Ben yönetime farklı alternatiflerin yer aldığı üç liste sundum ve bu listedeki futbolculardan bir teki bile alınmadı. Yapacak bir şey yok. Herkes için hayırlısı olsun."